pondelok 1. júna 2015

Hydrofóbna impregnácia

Jednou z často využívaných činností upratovacej firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je umývanie okien, výkladov, sklenených fasád, solárnych panelov alebo napríklad aj menších sklenených plôch s jemným ornamentom.
Spoločnosť disponuje vlastnou veľmi výkonnou upratovacou technikou, značkovými čistiacimi prostriedkami a to samozrejme so spoľahlivým, odborne zdatným a vyškoleným personálom, ktorého prvoradým cieľom je kvalita odvedenej práce a tým aj spokojnosť každého zákazníka.

Od firmy je, okrem klasického umývania okien a sklenených plôch, čoraz častejšie požadovaná služba tzv. hydrofóbna impregnácia. Väčšina zákazníkov sa už presvedčila, že táto metóda ošetrenia presklených plôch sa im bohato vyplatí.


Hydrofóbna impregnácia na okná a sklenené plochy



GlasProtect je spoľahlivá technológia založená na liehovej báze. Jedná sa o dvojfázovú hydrofóbnu impregnáciu, ktorá je vhodná pre všetky presklené plochy (okná, výklady, sklenené fasády a pod.) vystavené vonkajším klimatickým vplyvom.

Firma odporúča túto impregnáciu aplikovať na dokonale umyté a očistené plochy. Nasleduje prvá fáza, kedy na takto pripravené sklenené plochy pracovníci nanesú technológiu Nanoclean a po 20 minútach ju prvýkrát riadne vyleštia. Potom už nasleduje nanesenie a rozotrenie hydrofóbnej impregnácie GlasProtect. Prichádza záverečné dôkladné vyleštenie do vysokého lesku.

Ďalšie umývanie takto ošetrených sklenených plôch sa vykonáva už len čistou vodou bez akéhokoľvek čistiaceho prostriedku. GlasProtect totiž vytvorí na skle nanovrstvu, ktorá zaručí ochranný účinok proti vode a všetkým nečistotám. Na takto ošetrených sklách dochádza k zhlukovaniu vody so špinou a tá je odvádzaná v tvare guľôčok, buď pomocou vetra alebo samospádom. GlasProtect a jeho nanovrstva spôsobuje aj samočistiacu schopnosť takto ošetrených plôc .A navyše zabraňuje vzniku plesní, vodného kameňa, Je účinná aj v boji proti hrdzavým škvrnám, kyselinám a zásadám. Ochráni tiež pred nepriaznivým vplyvom UV žiarenia.

Firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. ktorá sa špecializuje na túto progresívnu metódu nielen u nás, ale aj v zahraničí, garantuje záruku 2 rokov s tým, že účinná životnosť tejto technológie je 4-5 rokov.

Všetkým prípadným záujemcom a klientom podrobné informácie poskytneme na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára