štvrtok 24. septembra 2015

Umývanie okien a presklených plôch vo výškach

Architektonický trend súčasnosti celkom správne využíva najmodernejšie technológie, ktoré akceptujú náročné požiadavky na komfort, reprezentatívne pracovné prostredie, ale aj vysoko kultúrne prostredie pre šport, relax a odpočinok či pohodlný nákup pod jednou strechou v multifunkčných obchodných centrách. Najvhodnejším a tzv. architektonicky veľmi "čistým" stavebným materiálom sa stalo sklo, ktoré vidíme okolo seba v rôznorodom funkčnom využití. Či už sa jedná o vlastné okná, výklady, sklenené výplne, strešné okná, skleníky či lodžie, až po obrovské plochy presklených fasád a to nielen na výškových budovách...

Druhou a rovnako dôležitou stranou mince sa stala nutnosť umývania a údržby týchto plôch - je úplne pochopiteľné, že tu už "klasická" upratovačka uplatnenie nenájde...
Túto činnosť prevzali upratovacie firmy, ktoré svojim zákazníkom ponúkajú služby, ktoré sa umývaním a údržbou presklených plôch zaoberajú.

Medzi najskúsenejšie a najkvalitnejšie upratovacie spoločnosti nielen u nás, ale aj v Česku, v Rakúsku a v Nemecku patrí A SERVIS LIPKA, s.r.o. Silné zázemie, flexibilita s využitím vlastných odborných profesionálov zameraných na kvalitu a skutočne široké spektrum upratovacích činností radia túto firmu na pomyselný vrchol upratovacích služieb nielen na našom trhu. Pre už spomínané silné zázemie je samozrejmosťou, že v ponuke ich upratovacích služieb nájdeme tak náročné činnosti, ku ktorým bezpochyby patrí umývanie a ošetrovanie presklených plôch vo výškach.  Táto spoločnosť disponuje kvalitnou výškovou technikou a zlaňovacím vybavením. Vo vlastnom odbornom tíme pracovníkov sú preto tiež profesionálni horolezci, ktorí si odborne poradia aj v ťažko dostupných priestoroch výškových budov.

umývanie okien a vo výškach
Umývanie okien a presklených plôch vo výškach

Umývanie okien a presklených plôch vo výškach


Na umývanie presklených plôch firma používa zásadne kvalitné značkové prípravky a pomôcky. Pre splnenie svojich predstáv o kvalitnom prevedení tejto činnosti spoločnosť neváhala prísť s vlastnou technológiou umývania. Táto metóda spočíva v tom, že vyradila všetky leštiace prípravky, ktoré znehodnocujú celkové umytie skiel tým, že sa po krátkom čase vďaka poveternostným vplyvom na vyleštených sklenených plochách začnú objavovať šmuhy a stopy po leštiacich prípravkoch. Túto činnosť nahradila metódou tzv. triku suchého leštenia, kedy je konečná fáza leštenia vykonávaná suchou bavlnenou plienkou.

Po dôkladnom umytí a vyleštení skiel prichádza možnosť, ktorá rovnako ako samotné umývanie a leštenie veľmi prevyšuje ponúkané štandardy ostatných upratovacích firiem. Práve dôraz na kvalitu a čo najdlhšie predĺženie životnosti vykonávaných služieb radí firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. na popredné miesto medzi upratovacími spoločnosťami. Práve predĺženie životnosti a čistoty presklených priestorov je efektívnou a účinnou možnosťou, ktorú táto firma ponúka svojim klientom a ktorá zásadným spôsobom znižuje upratovacie náklady.

Touto možnosťou je metóda tzv. nešpinivej úpravy skiel. Jedná sa o hydrofóbnu impregnáciu aplikovanú technológiou GlasProtect, čo je dvojfázová hydrofóbna nanotechnologická impregnácia založená na liehovej báze. Vyznačuje sa veľkým ochranným účinkom proti vode a špine na princípe lotosového efektu. Na vodovzdornej nanovrstve dochádza k zhlukovaniu guľôčok vody so špinou, ktoré sú prirodzenou cestou (samospádom a poveternostnými vplyvmi) odvádzané bez najmenších stôp z presklených priestorov. Táto samočistiaca nanovrstva zabraňuje uchyteniu machov, hrdze, vodného kameňa i plesní a zároveň chráni sklo pred škodlivými vplyvmi UV žiarenia. Ďalšie umývanie takto ošetrených skiel je už len vodou, čím sa výrazne znižujú náklady na čistotu a údržbu. Životnosť takto ošetrených plôch je 4-5 rokov a navyše sa jednoznačne predlžuje aj samotná životnosť skiel. 

Všetkým prípadným klientom je k dispozícii e-mailová adresa: centrala@a-servislipka.sk, kde získajú podrobné informácie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára