piatok 4. septembra 2015

Umývanie okien a výkladov

Úspešná činnosť firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je založená na zavádzaní a využívaní najnovších technológií vo jej širokej ponuke upratovacích služieb. Ďalším dôležitým faktorom je skutočnosť, že spoločnosť sa opiera o vlastných spoľahlivých, odborne preškolených pracovníkov a zo zásady nevyužíva ponuky rôznych pracovných agentúr alebo sezónnych brigádnikov.

Svoju dlhoročnú skúsenosť a silné zázemie zúročuje aj vo vlastných zdokonalených upratovacích technológiách a ak k tomu pridáme firemnú flexibilitu a dôraz na vykonanie zadanej služby v najvyššej možnej kvalite, nachádzame adekvátnu odpoveď, prečo táto spoločnosť získala špičkové renomé a čelné miesto nielen na našom, ale i zahraničnom trhu upratovacích služieb, a prečo sa tiež pýši veľkou dôverou svojich zákazníkov.

Každá z vykonávaných technológií v širokej ponuke upratovacích služieb je pre túto firmu odborným špecifikom, v ktorom plne využíva svoju dlhoročnú skúsenosť a do praxe tak pružne a systematicky zavádza vlastné poznatky, ktorými zdokonaľuje najnovšie účinné metódy, a tým jednoznačne zvyšuje nielen kvalitu, ale aj životnosť v každej zo služieb, ktoré svojim klientom ponúka.

Umývanie výkladov
Umývanie výkladov a okien

Umývanie výkladov


Táto upratovacia činnosť je jedným z mnohých dôkazov špecializácie firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. na každú z ponúkaných služieb.

Umývanie výkladov a okien veľmi úspešne realizuje vďaka svojej vlastnej zdokonalenej technológii, a to nielen vo veľkých nákupných, kancelárskych, športových či zdravotných alebo odpočinkových centrách - vrátane zabezpečenia tejto upratovacej činnosti vo výškach, ale samozrejme aj pri menších obchodoch, rodinných domoch či panelových zástavbách. V ponuke firmy je aj umývanie sklených plôch, ako sú napríklad zimné záhrady, markízy či umývanie okien, rámov a parapetov po stavebných úpravách alebo pred kolaudáciou. Samotné umývanie okien kvalitnou čistiacou kozmetikou je pri tejto firme špecifické v tom, že nepoužíva leštidlá, ale okenné plochy iba leští tzv. trikom suchého leštenia, čo má zásadný vplyv na vysokú kvalitu vyleštených plôch bez šmúh a neestetických fľakov, ktoré po krátkom čase zanechávajú aplikované leštidlá. Pre skutočne dlhodobý efekt čistých skiel naviac táto firma ponúka ošetrenie týchto okenných plôch pomocou najnovšej a veľmi účinnej nanotechnológie GlasProtect. Táto vodeodolná impregnácia spôsobuje nabaľovanie špiny a ostatných nečistôt do vodných guľôčok, ktoré sú prirodzenou cestou, či už samospádom alebo poveternostnými podmienkami spoľahlivo odvádzané z presklených plôch bez toho, aby zanechali akékoľvek neestetické stopy. Táto progresívna nanotechnológia výrazne znižuje náklady na opätovné umývanie a čistenie a zásadným spôsobom predlžuje životnosť skiel a naviac ich účinne chráni pred uchytením plesní, hrdze, vodného kameňa alebo pred škodlivosťou UV žiarenia ...

Veľmi veľa spokojných zákazníkov využíva firemné ponuky v podobe automatických opakovacích cyklov, ktoré bez starostí dlhodobo riešia potrebu tejto upratovacej činnosti.

Pre ďalších prípadných klientov je plne k dispozícii e-mailová adresa: centrala@a-servislipka.sk kde získajú podrobné informácie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára