pondelok 17. augusta 2015

Umývanie okien a výkladov a následné ošetrenie

Upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. ponúka veľmi široké spektrum svojich služieb. Jedná sa o veľmi skúsenú firmu, ktorá pôsobí na našom trhu už viac ako 20 rokov. Za toto obdobie vďaka svojej zásadnej priorite, ktorou je kvalita vykonanej upratovacej činnosti a spokojnosť zákazníka, získala nielen na našom trhu, ale aj v Česku, v Rakúsku a v Nemecku veľké renomé.

V širokom okruhu touto spoločnosťou ponúkaných služieb nájdeme napr. umývanie okien a výkladov vrátane následného ošetrenia, čistenie kobercov, čalúnenia a podláh, generálne upratovanie objektov po stavebných úpravách, odstránenie graffiti a antigraffitovú ochranu, čistenie fasád vrátane ich opráv a náterov, čistenie a následné ošetrenie presklených plášťov budov aj za použitia svojej kvalitnej techniky vrátane nasadenia vlastných odborne preškolených horolezcov. Táto firma zabezpečí dokonca aj šetrné, ale účinné čistenie pamiatkovo chránených historických objektov alebo objektov, ktoré sú veľmi náročné na splnenie hygienických, zdravotníckych či potravinárskych predpisov.

Medzi veľmi žiadané služby, ktoré často klienti využívajú, možno zaradiť umývanie okien a výkladov vrátane odstránenia starých polepov, čistenia roliet, žalúzií, lamiel a markíz.


umývanie okien
Umývanie okien a výkladov

Umývanie okien a výkladov


Ako som už spomenul, táto upratovacia činnosť je zákazníkmi, či už sa jedná o veľké obchodné centrá, organizácie, podnikateľov alebo súkromníkov, veľmi vyhľadávaná a žiadaná. Dôvodom je pochopiteľne nielen kvalitné prevedenie, ale aj flexibilita a dodržanie dohodnutých termínov. Zákazníci veľmi vítajú aj možnosť cyklického servisu, ktorý klientom šetrí čas s opakovaným objednávaním tejto upratovacej služby.

Upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. vyniká kvalitou tejto služby aj preto, že čistenie okien a výkladov vykonáva takzvaným trikom suchého leštenia - nikdy pri svojej práci nepoužíva leštiace prípravky! Dôvod je jasný, pretože leštenie na sucho zaručuje, že okná zostanú dlhšie čisté a neobjavia sa na nich ťahy a kruhy, ktoré sa časom objavujú pri používaní leštiacich prípravkov. Za týmito vlastnými a osvedčenými technologickými postupmi je jasne vidieť mnohoročná skúsenosť a firmou stále dodržiavaná vysoko nastavená latka kvality...

Hydrofóbna impregnácia skiel


K nekompromisnému podčiarknutiu kvalitatívnych cieľov prispieva firemná ponuka ošetrenia umytých skiel hydrofóbnou impregnáciou GlasProtect. Jedná sa o dvojfázovú nanotechnologickú impregnáciu čistých okien, výkladov a presklených plôch, ktorá je založená na liehovej báze. Dokonalým dvojitým vyleštením nanesených technológií NANOCLEAN a GlasProtect do vysokého lesku táto spoločnosť docieli to, že vzniknutá nanovrstva sa už umýva iba čistou vodou bez použitia akýchkoľvek čistiacich a kozmetických prípravkov. Táto nanovrstva spoľahlivo ochráni sklenené plochy pred vplyvmi vody a akejkoľvek špiny. Dochádza totiž na ochrannej vrstve k zhlukovaniu vody so špinou do podoby guličiek a tie sú následne odvádzané samospádom alebo poveternostnými vplyvmi. Táto moderná a účinná technológia navyše zaručuje samočistiacu schopnosť sklenených plôch a zabraňuje usadzovaniu plesní, vodného kameňa či škvŕn od hrdze alebo chemikálií. Je nutné dodať, že dokáže aj ochrániť sklá pred nepriaznivými vplyvmi UV žiarenia.

Veľmi pozitívna je 100% účinnosť tejto technológie, ktorá je 4-5 rokov a ktorá zároveň predlžuje životnosť takto ošetrených presklených plôch.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára