piatok 7. augusta 2015

Výškové práce

piatok, 7. august 2015

O mnohoročnej a úspešnej pôsobnosti upratovacej firmy A SERVIS LIPKA s.r.o., a to nielen na našom trhu, výstižne svedčí fakt, že spolu s vlastnými pracovníkmi a veľmi účinným technickým vybavením kvalitne a spoľahlivo dominuje aj v tak náročnej oblasti upratovacích služieb, akú bez najmenších pochybností obnášajú výškové práce. A to za použitia náročnej zabezpečovacej techniky a pomocou vlastných odborne zdatných, certifikovaných horolezcov. Firma pri náročných podmienkach, ktoré predstavujú výškové práce, naplno využíva najúčinnejšie a zároveň šetrné technológie.

Táto spoločnosť odborne a kvalitne zabezpečí nielen výškové umývanie a ošetrenie okien aj sklenených fasád, ale vykonáva aj detailné čistenie a drobné opravy omietkových fasád, oceľových konštrukcií vrátane zatmelení aj náterov. A to za použitia kvalitných a značkových prípravkov so širokou paletou farebných odtieňov.

Ďalšiu špeciálnu ponuku tvorí účinné čistenie a ošetrenie fasád z ušľachtilých prírodných materiálov, umelého kameňa aj obkladov. Všetky tieto špecifické činnosti vykonáva aj na ťažko prístupných miestach, kde výškové plošiny ani vysokozdvižná technika nemajú šancu pomôcť ...

Firma disponuje vlastným tímom odborných špecialistov vrátane certifikovaných a skúsených horolezcov, ktorí si určite poradia aj na ťažko dostupných miestach výškových budov.

vyskove prace
Výškové práce za pomoci horolezcov

Vysoko účinné ošetrenie fasád aj interiérov


Pre upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA s.r.o. je charakteristická dôsledná snaha o kvalitu a predĺženie životnosti nimi vykonaných upratovacích činností.

Preto sa ŠPECIALIZÁCIA NA OŠETRENIE PLÔCH po vlastnom umývaní a čistení stala dominujúcim prvkom ich služieb. Dôvod je úplne logický, a to najmä pri upratovacích činnostiach vo výškach a ťažko prístupných priestoroch.

Jednou zo špecializácií s veľkou budúcnosťou je bezpochyby veľmi účinná a progresívna technológia LSG. Ide o unikátny ekologický náter, ktorý je určený na trvalú ochranu nielen stien fasád, ale aj interiérov proti plesniam, hubám, riasam, baktériám aj kvasinkám. Je vyvinutý a schválený pre potravinárske a zdravotnícke prevádzky vrátane certifikácie na priamy styk s potravinami. Táto prelomová technológia vo svojej kategórii predstavuje absolútny vrchol a je prakticky vhodná pre všetky druhy stavebných materiálov. LSG náter má schopnosť fasádu uzavrieť tak, že vlhkosť, spády, organické usadeniny, plesne aj všetky ostatné poveternostné nálety nemajú šancu do fasády preniknúť. Naopak vlhkosť z fasády odchádza bez problémov, a to vďaka náteru s vlastnosťou tzv. difúzneho odporu. Obdivuhodná je aj životnosť tohto náteru- až 10 rokov a po dobu 4-6 rokov 100%-ná účinnosť.

Podrobnejšie informácie všetkým prípadným zákazníkom ochotne oznámime na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára